INFO TEL.: 068 19-89-49   

Tovorna vlečna kljuka Fiat Talento - Van, Minibus - od 2016[R-141]

 • Tovorna vlečna kljuka Fiat Talento - Van, Minibus - od 2016
 • Tovorna vlečna kljuka Fiat Talento - Van, Minibus - od 2016
 • Tovorna vlečna kljuka Fiat Talento - Van, Minibus - od 2016
**Slike so zgolj simbolične in ni nujno, da odražajo vse lastnosti izdelkov!
Leanpay_preveri_limit

:

222.89€ Z DDV!

Kdaj potrebujem elektro modul poleg klasične vtičnice?

V sodobnih vozilih je vedno več elektronike.
Če imate vozilo starejšega letnika bodite pozorni na opremo. V kolikor ima vaše vozilo možnost sporočanja napak (najpogosteje se uporablja izraz CHECK CONTROL) je potrebna vgradnja elektro modula v izogib napakam in ostalim zaščitam.

Vozila novejšega letnika uporabljajo CAN-BUS ali DATA CAN. Pri tem sistemu ožičenja je elektro modul potreben ne glede na opremo vozila (tudi brez javljanja napak).

V kolikor ste še vedno v dvomih če vaše vozilo potrebuje modul ali ne se obrnite na pooblaščenega serviserja vašega vozila z VIN številko vozila (navedena v prometnem dovoljenju).

Razlika med 7 polnim in 13 polnim elektromodulom - vtičnico je, da ima 13 polna vtičnica dodatne izhode za luč vzvratne vožnje. V večini primerov potrebujemo 13 polno vtičnico, če bomo vlekli počitniško prikolico, kjer želimo imeti stalen dostop do elektrike ali pa, če bomo na kljuko montirali nosilce za kolesa oz. karkoli drugega, ki za delovanje potrebuje 13p vtičnico. Standardni elektromodul vsebuje 7 polno vtičnico! Če potrebujete 13 polno nam to sporočite.

Kaj pa papirji? (Kako je z dokumentacijo?)

Vse naše kljuke so ustrezno E-certificirane. Dokumenti so priloženi h kljuki.
Če kljuko vgradite pri naših pogodbenih serviserjih, vam oni izdajo potrdilo o strokovni vgradnji. S tem potrdilom zagotavljajo tehnično strokovnost vgradnje vlečne naprave in elektronike na vaše vozilo.

V kolikor se boste odločili za vgradnjo pri drugem monterju pridobite potrdilo pri njem.

Če imate v vašem vozilu predelave, ki bi lahko vplivale na montažo vlečne naprave vas monter ob montaži obvesti, da lahko pride do dodatnih stroškov vgradnje. Strošek oceni monter in vam poda račun za dodatno delo. Kaj spada pod predelave in ostale možne situacije, ki lahko predstavljajo dodatno delo za monterje? -> vgrajena plinska napeljava (LPG), zarjavelo podvozje/luknje za vijake -> tukaj mora monter narediti nove navoje, dodatne zaščite podvozja - razne plastike/zaščitni premazi zaradi katerih je potrebno narediti nove navoje, avto je bil karamboliran - zviti ali uničeni nosilci, in podobno.

V kolikor je vaše vozilo novo in je še v garanciji vam priporočamo, da se pozanimate pri pooblaščenem servisu, če montaža vlečne naprave kakorkoli vpliva na garancijo vašega vozila. Montaža se smatra kot poseg v električno napeljavo vozila zato tukaj pozornost ni odveč.

HOMOLOGACIJA KLJUKE IN VPIS V PROMETNO DOVOLJENJE BREZ POTRDILA O STROKOVNI VGRADNJI NI MOŽNA!

Rok dobave

Rok dobave je 5 - 6 delovnih dni

Vpis v homologacijski karton:

Izberi kraj montaze:

Izberi elektricno vezavo:

Količina :
Opis artikla

Tovorna kljuka (bunka sistem) ki je primerna za komercialna vozila. Priporočena za maksimalne obremenitve. Pri določenih vozilih višinsko nastavljiva (štiri luknje).

Karakteristike vlečnega sistema:

 1.     Način priklopa: tovorna
 2.     Homologacija: EU 94/20/ES
 3.     Proizvajalec: Steinhof
 4.     Največja dovoljena priklopna masa: 2500 kg
 5.     Maksimalna vertikalna obremenitev: 120 kg
 6.     Masa vlečne naprave: 22,3 kg
 7.     Izrez v odbijaču: Ne
 8.     Demontaža odbijača pri montaži: Ne

 

Primerno tudi za dolgo (Long) izvedbo.