INFO TEL.: 068 19-89-49   

Politika zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov

Aoprema.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika, kateri se bodo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Odveza odgovornosti

Ponudnik si pridržuje pravico do napak v cenah oz. zalogi. V primeru, da se iz kateregakoli razloga spremeni cena artikla ali dobavni rok pred potrditvijo naročila s strani ponudnika, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa oziroma ponudil rešitev o zamenjavi naročenega artikla, ki bo obojestransko sprejemljiva. Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Fotografije prodajnih artiklov, je potrebno jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Cenik in zaloga se osvežujeta brez predhodnega obvestila!
Pridržujemo si pravico odpovedi naročila v primeru, da naročila ne moremo izvesti zaradi različnih razlogov (neveljavno naročilo, spam, naročilo ne moremo dostaviti v državo kamo Pošta Slovenije ne dostavlja, plačilo ni bilo prejeto, ...) .