INFO TEL.: 068 19-89-49   

GDW Vertikalna T60 vlečna kljuka Mercedes GLB - X247 - AMG-Line - od 08/2019[2432T60]

  • GDW Vertikalna T60 vlečna kljuka Mercedes GLB - X247 - AMG-Line - od 08/2019
  • GDW Vertikalna T60 vlečna kljuka Mercedes GLB - X247 - AMG-Line - od 08/2019
**Slike so zgolj simbolične in ni nujno, da odražajo vse lastnosti izdelkov!
Leanpay_preveri_limit
Spletna cena: 471.73€ Z DDV!

Kdaj potrebujem elektro modul poleg klasične vtičnice?

V sodobnih vozilih je vedno več elektronike.
Za pravilno uporabo potrebuje vlečna naprava tudi električno napeljavo. Večina vozil, proizvedenih od približno leta 2003 naprej, zahteva zaščitni elektro modul, ki preprečuje morebitne napake v elektronskem sistemu vozila in je ključnega pomena za ohranjanje funkcionalnosti in varnosti vozila. Če je vaše vozilo proizvedeno po zgodnjih 2000-ih, potem je velika verjetnost, da potrebuje zaščitni elektro modul.

Kar zadeva vtičnice, obstajata dve glavni vrsti: 7-polne in 13-polne. 7-polne vtičnice so najpogosteje uporabljene za tovorne prikolice, saj nudijo osnovne funkcije osvetlitve, kot so zavorne luči, smerniki in pozicijske luči. Po drugi strani, 13-polne vtičnice so bolj primerne za počitniške prikolice, saj poleg osnovnih funkcij omogočajo tudi dodatne izhode za luči vzvratne vožnje in stalno električno povezavo, ki je lahko koristna za napajanje počitniških prikolic. Nosilci za kolesa so lahko opremljeni tako z 7-polnimi kot tudi 13-polnimi vtikači, odvisno od modela in zahtev uporabe. Pred izbiro prave vtičnice priporočamo, da stranke preverijo vrsto vtikača na priklopnem telesu svojega vozila.

Naša ponudba vključuje tudi univerzalne module, ki omogočajo izklop sistema za pomoč pri parkiranju (PDC), delujejo pa tako, da prekinejo električni tok do senzorjev. To lahko na nekaterih vozilih povzroči prikaz opozorila o napaki senzorjev na armaturni plošči. Če vaše vozilo že ima integrirano funkcijo za izklop PDC (bodisi stikalo v kabini ali funkcijo v meniju), vam svetujemo, da se izognete namestitvi dodatnega sistema z enako funkcionalnostjo, da preprečite morebitne tehnične zaplete. V tem primeru izberite zaščitno elektroniko brez funkcije izklopa senzorjev.

Kaj pa papirji? (Kako je z dokumentacijo?)

Naše vlečne naprave so E-certificirane, zagotavljajoč skladnost z vsemi tehničnimi standardi. Priloženi dokumenti ob nakupu kljuke potrjujejo njeno kakovost in certifikacijo.
Vpis vlečne naprave v zadnjo stran homologacijskega kartona se opravi po montaži, na podlagi Potrdila o strokovni vgradnji (oz. tehničnega poročila), ki ga izda monter. To potrdilo zagotavlja tehnično usposobljenost namestitve vlečne naprave in pripadajoče elektronike na vaše vozilo.

Razlika med starimi in novimi homologacijskimi kartoni vozil je predvsem v fizični velikosti ter obdobju izdajanja. Stari homologacijski kartoni so bili manjši in so se izdajali do leta 2004, medtem ko so novi homologacijski kartoni standardizirani na velikost A4 in se izdajajo po letu 2004.

Pomembno: Vpis vlečne naprave v homologacijski karton brez Potrdila o strokovni vgradnji ni mogoč!

Če izberete vgradnjo pri lastnem mehaniku in ne pri naših pogodbenih podizvajalcih, pridobite Potrdilo o strokovni vgradnji pri njem.

Na dodatne stroške vgradnje lahko vplivajo vozila z morebitnimi predelavami, kot so vgrajena plinska napeljava, zarjavelo podvozje ali poškodovano vozilo. Monter vas ob teh posebnostih obvesti o možnih dodatnih stroških.

Za nova vozila v garanciji priporočamo posvet z pooblaščenim servisom o vplivu montaže vlečne naprave na garancijo, saj montaža predstavlja poseg v električno napeljavo vozila.

Rok dobave

Rok dobave je 5 - 6 delovnih dni

Vpis v homologacijski karton:

Izberi kraj montaze:

Izberi elektricno vezavo:

Količina :
Opis artikla

Vertikalna vlečna kljuka, ki jo odlikuje enostavna montaža. Kljuka je narejena iz visoko kvalitetnih materialov. Kljuka se sname brez orodja. Zaklepanje s ključavnico proti kraji.

Karakteristike vlečnega sistema:

  1.     Način priklopa: hitrosnemljiva vertikalna
  2.     Homologacija: EU 94/20/ES
  3.     Proizvajalec: GDW nv
  4.     Največja dovoljena priklopna masa: 2200 kg
  5.     Maksimalna vertikalna obremenitev: 110 kg
  6.     Izrez v obijaču: Da, ni viden
  7.     Masa vlečne naprave: 25 kg

 

Primerno tudi za AMG-Line, AdBlue ter vozila s prostoročnim odpiranjem prtljažnika.

Ni primerno za AMG.