INFO TEL.: 068 19-89-49   

Avtomobilski rezervni deli

Nadomestni avtomobilski rezervni deli in najboljše cene!

Sklopke, enomasni in dvomasni vztrajniki,Textar zavorni diski in zavorne obloge oz. ploščice, vrhunske metlice brisalcev - tipski brisalci za vaše vozilo(BOSCH, VALEO), zračni filtri, oljni filtri, UNIVERZALNI KATALIZATORJI, izpušni lonci in še več...
V spodnji obrazec vpišite svoje podatke in napišite kaj potrebujete mi pa se bomo potrudili in vam zagotovo ponudili konkurenčno ceno.
Pridružite se zadovoljnim kupcem in uporabite spodnji obrazec za oddajo povpraševanja.

Če je na voljo, lahko povprašate našega on-line svetovalca ali pa mu pustite sporočilo in odgovoril vam bo takoj, ko bo to mogoče.

oljni zrani filtri

Priporočamo:

Zaščitite vaš motor z novimi filtri (oljni, zračni, kabinski filter) ob menjavi olja.
Ponudimo vam lahko rezervne dele in filtre proizvajalcev kot so: Bosch, Valeo, Textar, Swag, Wix, Continental, ...

Malo ljudi se zaveda kako pomembni so filtri v vozilu. Performanse vašega motorja so odvisne od balansirane mešanice zraka in goriva. Zaprašeni zračni filtri tako slabšajo performanse in višajo porabo goriva.
Med vožnjo se naš motor segreva in olje skrbi, da je naš motor hladen in da vse teče gladko. Zato moramo poskrbeti, da je naše olje čisto. Oljni filtri lovijo delce in skrbijo za kondicijo olja. Umazani ali zamašeni oljni filtri pustijo delcem prosto pot do vašega motorja, kjer lahko povzročijo dodatno obrabo delov in zopet vplivajo na performanse vozila in višjo porabo goriva.

Kontakt

Polno ime: E-Mail naslov:
Kontaktni telefon:

O vozilu:

Znamka avtomobila: Model:
Letnik: Št. šasije / Id. oznaka vozila:

Povpraševanje: